Voor personenwagens en bestelwagens

Grote en kleine carrosserieherstellingen van auto’s, bestelwagens en moto’s.
Vervangwagen mogelijk.

Voor vrachtwagens

Grote en kleine carrosserieherstellingen van vrachtwagens.

Voor kranen en cabines

Grote en kleine carrosserieherstellingen van kranen, machines en cabines

Herstellingen van carrosserieschade voor
auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, bussen, kranen, machines …

Carrosserie Hoirelbeke is uw carrossier voor de herstelling van carrosserieschade aan alle voertuigen van alle merken. Zowel kleine personenwagens als grote legervoertuigen zijn ons niet vreemd. Sinds onze oprichting in ’62 kregen we naast gewone voertuigen zoals wagens, bestelwagens, bussen en vrachtwagens ook een groot aantal ‘speciale’ voertuigen in onze werkplaats. Zowel kranen, machines als legervoertuigen werden door ons hersteld en herspoten in nieuwe of originele staat.
Dankzij deze ervaring en de dagelijkse inzet van ons ganse team kan u bij Carrosserie Hoirelbeke steeds rekenen op een correcte en nauwkeurige afwerking. We laten geen sporen van de reparatie na. Zo rijdt uw voertuig bij ons buiten als nieuwe!

Wilt u een specifiek kleur? Of kent u het originele kleur niet? Wij helpen u met plezier. We werken steeds met kwaliteitsverf en kunnen uw voertuig in elke kleur spuiten. We beschikken over een grote spuitcabine en alle nodige materiaal. Ook belettering kunnen wij voor u verzorgen.

Contacteer ons vandaag nog voor meer info of een vrijblijvende offerte!